Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

مهندس علی معیری اظهار کرد: طی روزهای اخیر، اپلیکیشن مشاهده ریز سوابق تامین اجتماعی(سوابق بیمه .apk) در شبکه‌های مجازی منتشر شده است که متعلق و مورد تأیید این سازمان نیست.


وی با بیان اینکه انتشار نرم افزارهای مشابه و جمع آوری اطلاعات کاربران بدون اخذ مجوزهای لازم از سازمان تامین اجتماعی، پیگرد قانونی دارد، گفت: جهت صیانت از اطلاعات بیمه شدگان و پیشگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی از کد کاربری و گذر واژه مخاطبین سازمان تامین اجتماعی، توجه به هشدارهای امنیتی این سازمان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معیری ادامه داد: مخاطبان، نرم افزارهای تلفن همراه سازمان(تامین اجتماعی من) که فراهم کننده خدمات الکترونیکی سازمان است را تنها از طریق پورتال رسمی سازمان بارگیری، نصب و بهره برداری نمایند.


وی افزود: همچنین با توجه به اینکه برخی از خدمات الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی از طریق بستر تلفن های همراه هوشمند و کد دستوری#١٤٢* (USSD) ارائه می شود، از در دسترس نهادن گوشی همراه به افراد غیرمجاز اجتناب شود.


معیری گفت: مخاطبان این سازمان، هنگام مراجعه به سایت رسمی سازمان تامین اجتماعی، از معتبر بودن آدرس نمایش داده ‌شده در مرورگر اینترنتی خود(http://tamin.ir) اطمینان حاصل کنند.


به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مدیرکل دفتر راهبری سیستم های تامین اجتماعی اضافه کرد: در استفاده از شبکه‌های اجتماعی و تارنماهای اینترنتی، از بارگیری فایل یا کلیک بر روی پیوندهای غیرمعتبر که اغلب شامل پیشنهادات متعددی  نظیر دریافت سوابق بیمهای و پرداخت اینترنتی لیست حق بیمه هستند، خودداری شود.


وی تاکید کرد: بیمه شدگان این سازمان از در اختیار گذاشتن اطلاعات حساب کاربری، حسابهای بانکی و یا مشخصات فردی خود در فضای مجازی اعم از کانالها و گروههای شبکه اجتماعی که توسط روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی تأیید و اطلاع رسانی نشده است، خودداری کنند.


وی متذکر شد: اپلیکیشن تلفن همراه "تامین اجتماعی من"، تنها اپلیکیشن معتبری است که به لحاظ کارکردی و امنیتی مورد تأیید بوده و نگارش جدید آن با قابلیت نمایش سوابق بیمه شدگان، به زودی منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۲۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید